Een spa cover gebruiken

Aqua Topper raadt aan om uw jacuzzi te bedekken met een cover. Een cover biedt meerdere voordelen aan uw spa. Een cover beschermt de spa namelijk tegen vuil, stof of bladeren. Hierdoor blijft het water uit uw spa helder en schoon.

Dit zorgt ervoor dat u beter kunt genieten tijdens het gebruik van de spa. Daarnaast geeft het afsluiten van de spa of jacuzzi een veiliger gevoel. Er kan niet zomaar iets invallen en ook kleine kinderen kunnen er niet zomaar in.

Energiekosten

Dankzij de covers verbruikt de spa veel minder energiekosten. De cover dekt namelijk heel de spa af, waardoor er geen warmteverlies is. Dit zorgt ervoor dat u geen uren hoeft te stoken om de spa weer op temperatuur te laten komen. Het structurele gebruik van de cover gaat u terugzien op de rekening.

De juiste cover

In ons assortiment beschikken wij over veel verschillende covers. Wij beschikken over topkwaliteit covers geschikt voor iedere spa, jacuzzi of zwemspa. Onze covers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De covers zijn makkelijk dubbel te vouwen en zijn daarom dus ook makkelijk verplaatsbaar.

© 2024 - Aqua Topper