Verzending

Alle bestellingen boven € 50,- versturen wij gratis naar adressen in Nederland en België.

Alle bestellingen boven € 50,- versturen wij gratis naar adressen in Nederland en België. Bij bestellingen onder € 50,- rekenen we € 5,95 verzendkosten.

Wij versturen de bestellingen via twee verschillende transporteurs:

  • PostNL – pakketten
    PostNL verstuurt alle pakketten onder de 30kg. De levering vindt plaats van maandag t/m zaterdag.
  • Pallets
    Het vervoer van zware pakketten of pallets besteden wij uit aan externe vervoerders. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekend dat u zelf in eventueel verticaal transport (bijvoorbeeld naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is niet mogelijk.

* Aqua Topper is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een vertraagde verzending.
* Enkel de duurste verzendklasse wordt berekend.

Uw bestelling wordt binnen 4 werkdagen geleverd.

Is het product of zijn de producten van uw bestelling tijdelijk niet op voorraad of is er om een andere reden vertraging, dan ontvangt u van ons hier zo snel mogelijk bericht over. U heeft in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. Indien u meerdere producten heeft besteld en een gedeelte van de bestelling nog niet leverbaar is, zullen wij contact met u opnemen. U kunt er dan voor kiezen om het leverbare product meteen te laten verzenden. Nabezorgen van een deelbestelling komt voor rekening van Aqua Topper.

© 2024 - Aqua Topper